Next Golf TourJeppe Kristian Andersen vandt Next Golf Tour på Marco Simone

Jeppe Kristian Andersen vandt Next Golf Tour på Marco Simone

Jeppe Kristian Andersen vandt den anden Next Golf Tour turnering, som blev spillet på Ryder Cup banen Marco Simone Golf Club i Rom. I videoen ovenfor kan man se alle hans slag fra runden på godt 9 minutter.

Next Golf Tour er en ny turneringsrække arrangeret af danske TrackMan, og de sikrer ganske store præmiesummer på et godt stykke over 100.000 $ i hver turnering. Det er en international turnering, hvor man håber på deltagere fra hele verden, men det er den anden danske vinder. Mathias Gladbjerg vandt første turnering, som blev spillet på Jack Nicklaus Tournament Course at PGA West.

Jeppe Kristian Andersen vandt førstepræmien på 19.351 $ svarende til 135.000 danske kroner efter en runde i 64 slag. Han vandt foran Christian Jacobsen med 65 slag, hvilket gav ham 14.808 $. Keen Bernberg fik 4.118 $ for en delt 3. plads.

Der var 506 deltagere, og da antal deltagere har indflydelse på præmiesummens størrelse, så spillede man i alt 150.600 $.

Der er både kvinder og herrer i Next Golf Tour, hvor de spiller i samme række.

Runderne optages på video

Next Golf Tour spillerne mødes som sådan ikke, og kan deltage hvor som helst i verden, bare der er adgang til en TrackMan simulator.

Man kan også spille på et valgfrit tidspunkt indenfor perioden på omkring 10 dage, og man skal så optage og indsende sin runde på video, så man kan tjekke at alt er forløbet uden forsøg på snyd.

Der spilles med automatisk putting, så man putter ikke. Antal putts på hvert hul afhænger af, hvor tæt på hullet man har slået sin bold. Er man indenfor 3 meter skrives 1 putt på scorekortet, og det er et 2-putt his man er mellem 3 – 20 meter. Er man længere end 20 meter fra hullet, så tæller det som en 3-putt.

TrackMan giver 100.000 $ til hver turnering

Der er ganske store pengepræmier på Next Golf Tour, da TrackMan giver de første 100.000 $, og dertil en del af spillernes matchfee, som blev lagt oveni præmiesummen. Det koster 130 $ at deltage, hvoraf de 100 $ gik til præmiesummen. 26 $ er dansk skat, mens 4 $ gik til administrationsgebyr. Det primære er den individuelle turnering, men der er også penge for bl.a. flest birdies i træk, GIR, længste drive og popularitet på sociale medier.

Deltagerantallet er således afgørende for præmiesummens størrelse..

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk