PopulærtLPGAJenny Shin vandt foran Gerina Piller på LPGA

Jenny Shin vandt foran Gerina Piller på LPGA

Jenny Shin vandt sin første LPGA sejr i Volunteers of America Texas Shootout, og det lykkedes dermed ikke for Gerina Piller at vinde sin første LPGA turnering.

Efter en finalerunde i -4 vandt Jenny Shin i -14 foran Amy Yang, Mi Jung Hur og Gerina Piller i -12. Shanshan Feng sluttede alene på 5. pladsen i -10.

Stacy Lewis og Brooke M Henderson delte 19. pladsen i -3.

Piller er fortsat uden en LPGA sejr
31-årige Gerina Piller førte med to slag efter tredje runde, men måtte nøjes med sin fjerde andenplads på LPGA.

Det var første gang, at hun førte en LPGA turneringen inden finalerunden, og efter én bogey i de første tre runder lavede hun fem bogeys i finalerunden.

Gerina Piller spiller sin sjette sæson på LPGA, og har været på det amerikanske Solheim Cup de seneste to gange. Inden turneringen var hun nr. 20 på verdensranglisten på trods af, at hun endnu aldrig har vundet en professionel turnering.

Volunteers of America Texas Shootout presented by JTBC, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

Peter Launer Bæk er ny mand i front

Det er ikke ofte, at en professionel golfturnering bliver ført færre slag under par efter anden runde end første. Det er ikke desto mindre...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk