Korn Ferry TourJ.J. Spaun fører på Web.com Tour

J.J. Spaun fører på Web.com Tour

J.J. Spaun gik en bogeyfri første runde af Rex Hospital Open i 63 slag, og fører i -8 foran Ryan Yip og Chris Wilson i -7.

25-årige Spaun vandt PGA Tour Canada ranglisten sidste år.

Brady Schnell, Chase Marinell, Grayson Murray og Jason Millard deler 4. pladsen i -5.

Cappelen er ikke med
Sebastian Cappelen er ikke med i ugens Web.com Tour turnering. Han deltog i den ene af mandagens to kvalifikationsturneringer, men som nr. 63 -1 var han fem slag fra ompsil om én af de fem pladser.

Gonzalo Fernández-Castano kom med via den anden mandagskvalifikation, hvor han blev nr. 6 efter omspil. Efter første runde af turneringen er han dog langt tilbage som nr. 68 i par.

Rex Hospital Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk