Korn Ferry TourJ.J. Spaun fører på Web.com Tour

J.J. Spaun fører på Web.com Tour

J.J. Spaun gik en bogeyfri første runde af Rex Hospital Open i 63 slag, og fører i -8 foran Ryan Yip og Chris Wilson i -7.

25-årige Spaun vandt PGA Tour Canada ranglisten sidste år.

Brady Schnell, Chase Marinell, Grayson Murray og Jason Millard deler 4. pladsen i -5.

Cappelen er ikke med
Sebastian Cappelen er ikke med i ugens Web.com Tour turnering. Han deltog i den ene af mandagens to kvalifikationsturneringer, men som nr. 63 -1 var han fem slag fra ompsil om én af de fem pladser.

Gonzalo Fernández-Castano kom med via den anden mandagskvalifikation, hvor han blev nr. 6 efter omspil. Efter første runde af turneringen er han dog langt tilbage som nr. 68 i par.

Rex Hospital Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk