Sebastian Cappelen var i omspil om sejren i Wichita Open Supporting Wichita’s Youth på den “nye” Korn Ferry Tour, som frem til sidste uge hed Web.com Tour. Den samme turnering han vandt i 2014, og nu er han sikker på et PGA Tour kort i 2019-2020 sæsonen.

Med en finalerunde i -5 sluttede Sebastian Cappelen på en delt førsteplads i -15 sammen med Kevin Dougherty, Henrik Norlander, Bryan Bigley og Erik Compton.

Efter forsinkelser nåede man kun at spille ét omspilshul, hvor Henrik Norlander og Bryan Bigley lavede birdies, mens de øvrige lavede pars.

Sebastian Cappelen slutter derfor på en delt 2. plads, mens Henrik Norlander og Bryan Bigley skal afgøre omspillet mandag morgen lokal tid. Opdateret: Henrik Norlander vandt, hvilket der kan læses mere om i denne artikel.

Cappelen på PGA Tour i 2019-20 sæsonen

Sebastian Cappelen vandt Rex Hospital Open i begyndelsen af juni, og med en delt 2. plads i ugens turnering, er han sikker på et PGA Tour kort næste sæson.

Ranglisten er endnu ikke opdateret, men ifølge vores beregninger vil Sebastian Cappelen få 183,75 point for den delte 2. plads, hvilket vil bringe ham op på 855 point.

Man spiller med et nyt pointsystem i år, og det forventes at 830 point i den regulære sæson vil være nok til, at man slutter i top-25 på ranglisten, hvilket giver et PGA Tour kort.

Der er fortsat syv turneringer tilbage i den regulære sæson inden de tre Korn Ferry Tour Finals turneringer, og jo højere man slutter på ranglisten, desto bedre et PGA Tour kort får man. Men vi kan allerede nu glæde os til, at Sebastian Cappelen spiller på PGA Tour i 2019-2020 sæsonen.

PGA Tourens 2019-20 sæson begynder allerede den 12. september med A Military Trbute at The Greenbrier.

Cappelen vandt turneringen i 2014

Sebastian Cappelen blev professionel i 2014, og har siden da spillet på Web.com Tour. Uden et Web.com Tour kort kvalificerede han sig til Air Capital Classic 2014 via mandagskvalifikationen, og vandt turneringen i det der var hans debut på Web.com Tour (nu Korn Ferry Tour).

Air Capital Classic på Crestview Country Club i Kansas har siden skiftet navn til Wichita Open, så turneringen hvor han nu var i omspil er den samme, som han vandt i 2014.

Wichita Open Supporting Wichita’s Youth, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.