Korn Ferry TourIsaiah Salinda vandt The Panama Championship

Isaiah Salinda vandt The Panama Championship

Isaiah Salinda vandt The Panama Championship på Korn Ferry Tour, hvilket var den 26-årige amerikaners første større sejr.

Inden finalerunden delte Wil Bateman og Isaiah Salinda føringen i -7 foran Brandon Harkins i -6. Trey Winstead og Ryan Gerard delte 4. pladsen i -5.

Det var således tæt inden finalerunden, men Isaiah Salinda vandt en suveræn sejr på hele otte slag, for med en runde i -5 vandt han i -12 foran Keenan Huskey, Trent Phillips og Wil Bateman i -4.

Ricky Castillo, Jacob Solomin, Sean O’Hair, Zach Bauchou, Brandon Harkins og Trey Winstead delte 5. pladsen i -3

The Panama Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk