Cutter & Buck TourHole in One og sejr til Knud Storgaard

Hole in One og sejr til Knud Storgaard

Knud Storgaard vandt lørdag ECCO Tour og Nordic Golf League Q-School Final Stage på Skjoldenæsholm Golf og lavede sågar hole in one på vej mod sejren. I alt fik 9 danskere den bedst-mulige kategori ud af kvalifikationen.

Der var glimt af den gamle Knud Storgaard, da den rutinerede jyde lørdag vandt Q-School Final Stage på Skjoldenæsholm Golf i samlet fire under par. Storgaard kæmpede som de øvrige spillere mod den hårde vind, men midt i al modgangen ramlede han pludselig ind i karrierens første hole in one. Ja, du læste rigtigt! Karrierens FØRSTE hole in one.

– Det var dejligt at vinde i dag og fedt at få lavet hole in one. I alle disse år er det aldrig lykkedes mig, så det var dejligt at prøve, fortalte Knud Storgaard om følelsen efter at 9-jernet fra 144 meter fandt bunden af koppen på hul 11.

Mens Knud Stogaard med sejren har givet sig selv et godt udgangspunkt forud for 2017-sæsonen på ECCO Tour og Nordic Golf League, så gør det samme sig gældende for yderligere otte danskere.

I alt 9 danskere gjorde arbejdet færdigt
Ny-professionelle Frederik Andersen sluttede på en fornem andenplads, mens Marcus Helligkilde og Keen Bernberg på imponerende vis delte fjerdepladsen.

Også Simon Willer, Jeppe K. Andersen, Jacob Pingel Lauridsen, Andreas Søndergaard og Oliver Snedker Jespersen sluttede i top-25, hvorfor de – ligesom Stogaard – også går ind til 2017 sæsonen med en kategori 6. Det vil give spillerne adgang til samtlige turneringer på ECCO Tour og Nordic Golf League i 2017.

De resterende spillere, som var i aktion lørdag får tildelt en kategori 9, mens de spillere, der fredag missede cuttet ved Final Stage får tildelt en kategori 12.

Du kan se resultatet af Q-School Final Stage her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk