Cutter & Buck TourLykkelig Rasmus Hjelm klar til Challenge Tour

Lykkelig Rasmus Hjelm klar til Challenge Tour

Lørdag lykkedes det Rasmus Hjelm at sikre sig oprykning til European Challenge Tour. Stort tillykke til Hjelm, der har misset oprykningen med små marginaler de seneste sæsoner, men nu er klar til den nye udfordring.

– Jubiiii! Jeg er ubeskriveligt glad og lettet, siger Rasmus Hjelm til ECCO Touren.

– Det har været et fantastisk år, og efter at være blevet far for kun et par uger siden, så har jeg svært ved at forestille mig, at livet kan være meget bedre, uddyber en rørt Rasmus Hjelm.

2 flotte sejre banede vejen
Oprykningen kom i hus gennem to sejre tidligt på sæsonen i PGA Catalunya Resort Championship og Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel samt en andenplads ved ECCO Tour finalen, Race to Himmerland.

Nu venter Challenge Touren i næste sæson, og så fortsætter jagten på en plads på Europas fornemmeste golftour, European Tour.

– Jeg skal bruge næste sæson på at forbedre mig yderligere. Det er fedt at være på Challenge Touren nu, men det er ikke et sted, jeg har lyst til at være ret længe. Målet har hele tiden været Europa Touren, og at jeg nu er på Challenge Touren, betyder blot, at jeg er kommet lidt tættere på målet, slutter Rasmus Hjelm.

De fem bedste spillere på GolfBox Nordic Golf League Ranking rykker efter på Challenge Touren fra næste sæson og foruden Rasmus Hjelm gælder det således også danske Mark Haastrup.

Du kan se resultat af Nordic Golf League 2017 her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk