Challenge TourOvesen er nr. 5 i Kina, hvor der kun spilles 36 huller

Ovesen er nr. 5 i Kina, hvor der kun spilles 36 huller

Kraftig blæst og regn har forsinket Challenge Tour turneringen Hainan Open i Sanya, Kina, så Martin Ovesen fik først spillet sin første runde lørdag. Og det gik godt i turneringen, der er afkortet til 36 huller.

Martin Ovesen lavede fire birdies og to bogeys for en runde i -2, hvilket giver ham en delt 5. plads .

36 huller med mindre præmiesum
Turneringen er afkortet til 36 huller uden cut, så man håber at kunne færdigspille anden og sidste runde søndag. Lørdag var der dog også forsinkelser, men alle nåede at blive færdige med første runde.

Da turneringen er afkortet til 36 huller, er præmiesummen samtidig reduceret til 75 %. Der spilles derfor om € 262.500 i stedet for de oprindelige € 350.000.

Tredelt føring i -4
Sam Walker, Alexander Knappe og Reinier Saxton deler føringen i -4 foran Pep Angles i -3.

Ovesen er således kun to slag fra førstepladsen inden de sidste 18 huller.

Hainan Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk