PopulærtLPGAHae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G.

Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i -6, men hun faldt tilbage til en 37. plads i -5 efter anden runde i +1. Finalerunden gik hun i -4 efter en ærgerligt afslutning med en dobbeltbogey og en bogey på de sidste 3 huller, hvilket gav hende en 27. plads i -9.

Emily K Pedersen begyndte dagen som nr. 55 i -3, og efter en runde i +1 sluttede hun som nr. 71 i -2. Nanna Koerstz Madsen var to slag fra at klare cuttet.

Hae Ran Ryu vandt

Efter den anden af de tre runder havde Hae Ran Ryu føringen i -14 foran Yuna Nishimura og Hannah Green i -12.

Med -5 i finalerunden vandt Hae Ran Ryu sin første LPGA sejr i -19 foran Linnea Strom i -16. Bianca Pagdanganan, Sei Young Kim, Jenny Shin og Yuna Nishimura delte 3. pladsen i -15.

Det var 22-årige Hae Ran Ryus første LPGA sejr. Hun fik kortet ved at vinde Q-Series i 2022.

Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk