ECCO TourHård ECCO Tour start på jysk pragtbane! 6 danskere i Top-10

Hård ECCO Tour start på jysk pragtbane! 6 danskere i Top-10

Blot seks spillere brød par på første runde af Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel i Silkeborg Ry Golfklub. Jesper Lerchedahl, Lasse Sonne Nielsen og Philip Ulveman Juel-Berg var eneste tre danskere under par og blot ét slag fra den førende duo, Elias Bertheussen og Linus Väisänen.

Den højtprofilerede skovbane i Silkeborg viste sig fra sin allerbedste side da Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hesseltorsdag indledtes i høj morgensol. Banen står flottere end nogensinde, greens er fantastiske og med høj sol og kun en smule vind til de tidligt startende, havde spillerne sat næsen op efter en god runde på den notorisk svære mesterskab. Sådan gik det ikke.

Finsk-norsk føring og dansk trekløver ét slag efter
Den velplejede bane gjorde det langsomt af med den ene spiller efter den anden i takt med at vinden tog til, og da dagen sluttede var blot seks spillere under par. Elias Bertheussen fra Norge og finske Linus Väisänen var bedste i to under par, mens Jesper Lerchedahl, Lasse Sonne Nielsen og Philip Ulveman Juel-Berg var blandt en lille håndfuld spillere i et slag under par på en delt tredjeplads.

Rasmus Hjelm, Niklas Nørgaard Møller og Patrick O’Neill kan også glæde sig over en god start, da de med runder i par har placeret sig som nummer syv i stillingen.

Du kan se stillingen her.

Fredag fortsætter Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel på den anden bane i Silkeborg Ry Golfklub, når det åbne anlæg i Ry stiller nogle andre krav til spillerne. Du kan følge begivenhedernes gang fra kl. 07.30 her.

Finalerunden ved Jyske Bank PGA Championship by Ejner Hessel afvikles ligeledes på Ry-banen med start lørdag morgen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk