KlubnytEn golfflirt kan blive til kærlighed for livet

En golfflirt kan blive til kærlighed for livet

På søndag den 17. april åbner flere end 160 danske golfklubber dørene på Golfens Dag. Alle kan dukke op og stifte bekendtskab med sporten.

Det er niende gang, at Golfens Dag afvikles. Deltagelsen har været støt stigende, og slog sidste år rekord med 8000 deltagere.

Golfens Dag har i år overskriften “Livslang kærlighed”. Og livslang kærlighed er netop, hvad mange golfspillere får, når de tager fat på sporten.

– Golf kan spilles af folk i alle aldre, og har den store styrke, at spillere på alle niveauer kan spille med og mod hinanden. Man kan bruge golfen til at konkurrere, men spillet er også perfekt til sund hygge i naturskønne rammer, siger Morten Backhausen, der er direktør i Dansk Golf Union.

Det er Dansk Golf Union, der sammen med landets golfklubber arrangerer Golfens Dag. Golf er atter i fremgang, og der er nu over 150.000 danskere med i det store fællesskab, som sporten udgør.

Det er håbet, at vi i år slår atter en rekord og får besøg af endnu flere interesserede ude i klubberne.

Der er 190 golfklubber i Danmark. Dermed er det langt de fleste, der deltager i Golfens Dag.

Læs mere på www.golfensdag.dk. Her kan du også se hvilke klubber, der er med i år.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

David Toms vandt The Galleri Classic – anden sejr i år

56-årige David Toms vandt The Galleri Classic, så han har vundet to af sæsonens seks turneringer på PGA Tour Champions. Inden finalerunden førte David Toms...

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker. Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk