Seniortouren, Legends Tour, afslutter 2021 sæsonen med MCB Tour Championship – Mauritius på Constance Belle Mare Plage fra den 1. – 3. april. Den skulle være spillet i december, men blev rykket pga. Covid-19. I den anledning bringer vi Kim Bojes dagbog fra Mauritius i december 2016 og Seychellerne i juli 2018.

Der blev vist strålende form af såvel spillere som værtinder på The Legend, da seniorturen 2016 blev afgjort på Mauritius i dag.

Barry Lane tog titlen som vinder af The MCB Tour Championship med 14 under par, ét slag bedre end Paul Broadhurst, der på forhånd havde sikret sig sejren på Order of Merit.

I sin takketale hyldede Barry Lane især greenkeeperne fra Constance Belle Mare Plage for en formidabel indsats, og sagde at ”the course was absolute magnificent”. Som eksempel nævnte Lane de omfattende beskæringer af buske og træer og sluttede med at sige at banen ”looks wider, but isn’t!”

Barry Lane poserer i triumf for pressefotograferne

.
.
Barry Lane poserer i triumf for pressefotograferne

Trods en dobbeltbogey på niende hul – hvor den forsvarende mester Colin Montgomerie måtte bruge to slag for at komme op af greenbunkeren – kæmpede skotten sig flot tilbage, men en ny dobbeltbogey, denne gang på 16., forsvandt Montgomeries chancer for at genvinde turneringen.

Paul Broadhurst løfter The John Jacobs Trophy som vinder af årets Order of Merit

Paul Broadhurst løfter The John Jacobs Trophy som vinder af årets Order of Merit

For Steen Tinning var det – efter et par middelmådige første runder hvor han kæmpede med svinget – en stor opmuntring at gå dagens runde i fire under par efter seks birdies og to bogeys. Danskeren, der sluttede som delt 25., kan nu se frem til en velfortjent floridiansk ferie.

Læs næste artikel i serien her. Nye læsere kan med fordel begynde forfra og læse første del først.

Tekst og fotos: Kim Boje

The Legend: www.constancehotels.com/en/experiences/golf/legend/

The Links: www.constancehotels.com/en/experiences/golf/links/

Constance Belle Mare Plage: www.constancehotels.com

Constance Prince Maurice: www.constancehotels.com/en/hotels-resorts/mauritius/le-prince-maurice/

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.