AnbefaletGarcia: - OL er vigtigere end risikoen

Garcia: – OL er vigtigere end risikoen

Sergio Garcia har besluttet sig for at trodse risikoen ved zikavirus, så han deltager ved OL i Rio.

– Jeg ved, at der er nogle farer men at repræsentere Spanien, forsøge at få golfsporten til at vokse og deltage ved OL er for vigtigt, så jeg deltager i OL, skriver Garcia på Twitter. Hans tweet er indsat nederst i denne artikel.

Garcia er nr. 12 på verdensranglisten, hvorfra otte fra top-30 har meldt afbud. OL-kvalifikationen i golf afsluttes når verdensranglisten er opdateret efter denne uges turneringer.

To OL turneringer fra den 11. – 20. august
OL 2016 afholdes i Rio fra den 5. – 21. august.

Herrernes golfturnering spilles fra den 11. – 14. august, mens damernes turnering er fra den 17. – 20. august.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk