PopulærtDP World TourExcel program til OWGR, præmier og kategorier

Excel program til OWGR, præmier og kategorier

Mogens Nielsen har konstrueret et lille smart program i Excel, der via et par makroer lynhurtigt henter den seneste verdensrangliste for herrerne, med alle spillere, der er noteret for aktive point, pt. mere end 1.700 spillere.

I programmet kan man sortere og trække de spillere ud, man vil se. Et enkelt klik så har man for eksempel alle danske spillere med deres aktuelle placering og +/- i forhold til ugen før.

Udtræk fra listen kan efter behov sorteres på alle mulige måder og de eneste krav er, man har en Office pakke med Excel og adgang til nettet, samt at makroer i Excel er aktiveret.

Koster kun kr. 98,- for hele 2016
Programmet koster kroner 98,- , men så får man også i resten af 2016 gratis fremsendt et tilrettet, hvis OWGR foretager ændringer. Naturligvis følger der en fuld beskrivelse med også.

Hver uge i resten af 2016 vil du endvidere modtage en mail med angivelse af point til feltet i samtlige ugens turneringer på de forskellige herre tours. Lige fra point til vinderen og ned til den sidste pointgivende plads.

Hvis du er interesseret i at købe programmet, så kan du sende en mail til elmer@cdnet.dk.

I et ark ved siden af OWGR arket ligger et ark, hvor man ved at indtaste præmiesummen i en turnering på European Tour eller Challenge Tour får den fuldstændige præmiefordeling til finalefeltet, idet disse turneringer udlodder præmiesummen som faste andele i procent af den samlede præmiesum, men efter forskellig fordelingsnøgle.

Endelig ligger i et tredje ark spillerne på de to Tours i 2016 fordelt efter kategori og deres rangering i kategorien.

Mogens Nielsen begyndte at interessere sig for international golf midt i 1990erne og har skrevet for flere websites siden og også skrevet en del artikler til magasiner mv. Mogens var en af de første i Danmark der for alvor satte sig ind i verdensranglistesystemet og siden har haft det som sit speciale, men mere end to tusinde artikler, hvor emnet indgår.

Han er I løbende dialog med OWGR (Official World Golf Ranking) hvor han har været med at til at diskutere og foreslå ændringer.

Mogens er pensioneret kontorchef og har i mere end 46 år beskæftiget sig med økonomi, regnskaber, budgetter og statistik mm. i sit arbejdsliv.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 8. juli 2024

Ewen Ferguson er lige udenfor top-100 efter sejren i BMW International Open, mens Thomas Bjørn er tilbage i top-1000. Hos kvinderne rykkede nyprofessionelle Natacha...

Damerne og pigerne tabte deres kvartfinaler ved Hold-EM

Det danske dame- og pigelandshold tabte begge deres kvartfinaler ved Hold-EM, og er dermed ude af kampen om medaljer. Herrerne og drengene vandt torsdag,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk