Det er ærligt talt ikke meget, vi kender til Sadom Kaewkanjana fra Thailand, men verdensranglistens nr. 328 har imponeret stort i 2021, selvom han kun har spillet seks turneringer. Han har vundet tre af sine seneste fire turneringer, og fører ugens Asian Tour turneringen inden finalerunderne.

Corona pandemien har gjort det ekstra svært at være golfspiller i Asien, og på Asian Tour spilles i denne uge den første turnering i næsten 20 måneder.

Kaewkanjana fører foran Catlin

Kaewkanjana har vundet sine to seneste turneringer, og med en 64’er i anden runde af Blue Canyon Phuket Championship fører han nu i -12 foran John Catlin i -11, mens Chan Shih-chang og Sihwan Kim deler 3. pladsen i -10.

23-årige Sadom Kaewkanjana, der vandt Bangabandhu Cup Golf Open 2019 på Asian Tour, har spillet seks turneringer i 2021, som har været tællende til verdensranglisten. Alle seks har været på All Thailand Golf Tour (ATGT).

Hans første turnering var i marts, hvor han blev nr. 2, og da sæsonen blev genoptaget i september blev han nr. 8 i den første turnering. Siden har han spillet fire turneringer med tre sejre og en 2. plads!

.
.
14-årig klarede cuttet – halvt danske Simsby er ude

Den blot 14-årige amatør Ratchanon Chantananuwat debuter på Asian Tour med et klaret cut, da han lige akkurat kom med i weekenden som nr. 61 i -1.

Efter runder i par og +1 var amerikanske Trevor Simsby, der har en dansk far, to slag fra at klare cuttet.

Der spilles om en præmiesum på 1 mio. $.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte fra Thailand. Som altid kan ugens sendetider ses på 19hul.dk/tv.

Blue Canyon Phuket Championship, leaderboard

Ratchanon Chantananuwat – Foto: Paul Lakatos / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.