Asian TourFire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire gange er S.S.P Chawrasia blevet nr. 2 i sit hjemlands største turnering, og han har bragt sig i en god position til at vinde Hero Indian Open.

Efter tre missede cuts i træk fører Chawrasia med to slag inden finalerunden. Efter anden runde var han på en delt andenplads og tre slag efter Terry Pilkadaris.

Chawrasia gik tredje runde i -4, og fører i -14 foran Terry Pilkadaris i -12. Pilkadaris var rundt i +1.

Den forsvarende mester Anirban Lahiri vandt over Chawrasia i omspil sidste år, og Lahiri deler 3. pladsen i -10 med Rashid Khan.

Anirban Lahiri

Fire indere i top-5 og fem i top-10
Der er fire indere i top-5, og udover Chawrasia, Lahiri og Khan er det Rahil Gangjee på en delt 5. plads i -9. Herudover er Arjun Atwal på en delt 9. plads i -8.

Scott Hend er nr. 20 i -5, Peter Uihlein nr. 34 i -3, Marcus Fraser er nr. 45 i -1, mens Tommy Fleetwood er nr. 62 i +1.

Der var to danske deltagere, men ingen af dem er med i finalerunderne. Joachim B Hansen trak sig med en skade efter 5 huller af anden runde, mens Jeff Winther missede cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag formiddag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Hero Indian Open, leaderboard

Kvinder: Penge- og pointranglister, 22. april 2024

Chiara Tamburlini vandt Joburg Ladies Open på LET, hvor Sofie Kibsgaard blev nr. 64. Cecilie Finne-Ipsen missede cuttet. På LPGA spillede man årets første major,...

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...