Asian TourFire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire gange er S.S.P Chawrasia blevet nr. 2 i sit hjemlands største turnering, og han har bragt sig i en god position til at vinde Hero Indian Open.

Efter tre missede cuts i træk fører Chawrasia med to slag inden finalerunden. Efter anden runde var han på en delt andenplads og tre slag efter Terry Pilkadaris.

Chawrasia gik tredje runde i -4, og fører i -14 foran Terry Pilkadaris i -12. Pilkadaris var rundt i +1.

Den forsvarende mester Anirban Lahiri vandt over Chawrasia i omspil sidste år, og Lahiri deler 3. pladsen i -10 med Rashid Khan.

Anirban Lahiri
Anirban Lahiri

Fire indere i top-5 og fem i top-10
Der er fire indere i top-5, og udover Chawrasia, Lahiri og Khan er det Rahil Gangjee på en delt 5. plads i -9. Herudover er Arjun Atwal på en delt 9. plads i -8.

Scott Hend er nr. 20 i -5, Peter Uihlein nr. 34 i -3, Marcus Fraser er nr. 45 i -1, mens Tommy Fleetwood er nr. 62 i +1.

Der var to danske deltagere, men ingen af dem er med i finalerunderne. Joachim B Hansen trak sig med en skade efter 5 huller af anden runde, mens Jeff Winther missede cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag formiddag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Hero Indian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nicolai Højgaard spiller med i Canadian Open

Rory McIlroy er dobbelt forsvarende i Canada, og verdens nummer tre er naturligvis storfavorit til at levere et hattrick i RBC Canadian Open. Nicolai...

Verdensranglisterne, 5. juni 2023

Med sin fjerde PGA Tour sejr er Viktor Hovland tilbage i top-5, mens Tom McKibbin rykkede i top-175 med sin første DP World Tour...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk