Asian TourFire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire indere i top-5 i Hero Indian Open

Fire gange er S.S.P Chawrasia blevet nr. 2 i sit hjemlands største turnering, og han har bragt sig i en god position til at vinde Hero Indian Open.

Efter tre missede cuts i træk fører Chawrasia med to slag inden finalerunden. Efter anden runde var han på en delt andenplads og tre slag efter Terry Pilkadaris.

Chawrasia gik tredje runde i -4, og fører i -14 foran Terry Pilkadaris i -12. Pilkadaris var rundt i +1.

Den forsvarende mester Anirban Lahiri vandt over Chawrasia i omspil sidste år, og Lahiri deler 3. pladsen i -10 med Rashid Khan.

Anirban Lahiri
Anirban Lahiri

Fire indere i top-5 og fem i top-10
Der er fire indere i top-5, og udover Chawrasia, Lahiri og Khan er det Rahil Gangjee på en delt 5. plads i -9. Herudover er Arjun Atwal på en delt 9. plads i -8.

Scott Hend er nr. 20 i -5, Peter Uihlein nr. 34 i -3, Marcus Fraser er nr. 45 i -1, mens Tommy Fleetwood er nr. 62 i +1.

Der var to danske deltagere, men ingen af dem er med i finalerunderne. Joachim B Hansen trak sig med en skade efter 5 huller af anden runde, mens Jeff Winther missede cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender finalerunden direkte søndag formiddag. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Hero Indian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk