Epson TourFinalerunden blev aflyst for anden uge i træk

Finalerunden blev aflyst for anden uge i træk

For anden uge i træk blev finalerunden på Symetra Tour aflyst, så stillingen efter anden runde blev turneringens resultat.

Man begyndte på finalerunden, men en kraftig storm og megen regn gjorde det umuligt at genoptage spillet.

Therese blev således nr. 14 i Kansas City Championship. Det var hendes femte top-15 placeringer i de seneste seks turneringer på Symetra Tour.

Peiyun Chien fra Taiwan vandt i -9 foran Emma Talley og Jackie Stoelting i -8.

Jackie Stoelting kunne ellers have vundet sin tredje turnering i år, hvilket ville have givet hende et LPGA kort for resten af sæsonen. Svenske Madelene Sagström har også vundet to turneringer i år, men hun var ikke med i ugens turnering.

Otte turneringer tilbage i sæsonen
Nu venter en uges turneringspause på Symetra Tour. Der er blot otte turneringer tilbage i denne sæson, som afsluttes med Symetra Tour Championship fra den 13. – 16. oktober.

Kansas City Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk