Epson TourTherese er i top-15 inden finalerunden

Therese er i top-15 inden finalerunden

Therese O’Hara er sikkert videre til finalerunden af Kansas City Championship på Symetra Tour, hvor Stephanie Bertelsen missede cuttet.

Therese gik anden runde i par, så hun faldt en enkelt plads tilbage til en 14. plads i -2. Stephanie var rundt i +9, og i samlet +12 var han hun langt fra cutgrænsen.

Therese O’Hara har haft fire top-10 placeringer i år. Hun er sluttet i top-15 i fire af de seneste fem turneringer på Symetra Tour, hvor hun er nr. 18 på ranglisten.

Peiyun Chien fører i -9 foran Emma Talley og Jackie Stoelting i -8.

Jackie Stoelting har allerede vundet to turneringer i år, og vinder hun en tredje turnering, så får hun et LPGA kort for resten af sæsonen. Svenske Madelene Sagström har også vundet to turneringer i år, men hun er ikke med i ugens turnering.

Kansas City Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open

Christofer Rahm vandt ECCO Tour Spanish Open, der var sæsonpremieren på ECCO Tour og den tredje Nordic League turnering efter to Cutter & Buck...

Jacob Jørgensen blev nr. 3 i Golf Mad Ch’ship på Pro Golf Tour

James Meyer de Beco fra Belgien vandt sin første Pro Golf Tour sejr i Golf Mad Championship på Lykia Golf Links i Tyrkiet, hvor...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk