Challenge TourFem danskere Challenge Tour klar med Team Made in Denmark

Fem danskere Challenge Tour klar med Team Made in Denmark

Igen i år får fem spillere muligheden for at sikre sig en fast plads på Challenge Touren, når de bliver en del af Made in Denmark. Fordelingen af invitationer bliver dog mere resultatbaseret end tidligere.

Team Made in Denmark 2017 består af:

  • Martin Leth Simonsen, Aalborg
  • Benjamin Poke, Furesø
  • Oliver Suhr, Rungsted
  • Niklas Nørgaard Møller, Kokkedal
  • Victor Østerby, Smørum

Spillerne er udtaget på baggrund af 2016 og 2017 resultater, hvor 2017 er vægtet højest. Martin Leth Simonsen og Benjamin Poke er gengangere fra sidste år med den fordel, at de via deres Challenge Tour kategori allerede er sikret nogle starter på Challenge Touren 2017.

Som joker i spillet er desuden Mads Søgaard. Han tilknyttes også i den forstand at Team Made in Denmark holder øje med hvor mange starter han får og hans resultater.

Formstærke spillere belønnes

Der sadles i 2017 en smule om, når det gælder invitationerne. Derfor bliver Team spillerne i første omgang kun garanteret fem Challenge Tour starter.

– Når Scottish Hydro Challenge slutter den 2. juli, gør vi kassen op og kigger på resultater og formkurve på alle de seks spillere (red. Søgaard inkl.). Herefter vil vi så fordele de resterende invitationer, hvor det giver bedst mening i forhold til at spillerne skal have syv turneringer for at få en rangering og en evt. 2018 kategori, fortæller Made in Denmark Promoter, Flemming Astrup.

Danmark har foruden Team Made in Denmark fire Challenge Tour spillere i form af Joachim B. Hansen, Martin Ovesen, Mark Haastrup, Rasmus Hjelm og Mads Vibe-Hastrup. Disse spillere sammen med Team Made in Denmark er naturligvis alle til start ved Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel på Royal Oak fra 22. – 25. juni, hvor der hele ugen er gratis adgang for tilskuere.

Hvad er Team Made in Denmark?

Team Made in Denmark blev skabt i foråret 2016 i bestræbelserne på at fortsætte fødekæden til Challenge Touren og siden hen Europa Touren. Som arrangør af en Challenge Tour (Made in Denmark Challenge) råder man over 50 invitationer til sin egen turnering. Made in Denmark har valgt stort set at bytte alle disse invitationer med øvrige arrangører, og på den måde kunne sikre en række udvalgte danske talenter en stribe turneringer på Challenge Touren.

I 2016 førte den strategi til, at Martin Ovesen gennem sine starter formåede at sikre sig en fast plads på Challenge Touren 2017.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk