Ryder CupFarverige og festlige fans – Ryder Cup nedtælling

Farverige og festlige fans – Ryder Cup nedtælling

I tredje afsnit af video-serien, Rolex Countdown to Ryder Cup, handler det om nogle af de festlige og farverige fan-grupper, som Ryder Cup også er kendt for.

I 25 minutters videoen ovenfor kan man bl.a. møde den engelske fan-gruppe The Guardians, American Marshals, Bananaman og David Johnson, der fik 100 $ af Justin Rose for at hole et putt under en træningsrunde. Et putt som han ikke engang selv troede, at han kunne hole.

Ryder Cup er ikke som andre golfturneringer, da der dybest set kun er to at holde med. Europa eller USA. Der bliver sunget, jublet og heppet så stemningen er helt fantastisk. Og selvom man som tilskuer ikke kan se alle slag, da der er mange tilskuere til ofte kun fire grupper, så er det en helt forrygende oplevelse at være til Ryder Cup.

første afsnit handlede det om Luke Donald, der er europæisk kaptajn, men det i andet afsnit handlede om værtsbanen Marco Simone.

Ryder Cup 2023 spilles fra den 29. september til 1. oktober 2023 på Marco Simone G&CC i Rom.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk