AnbefaletEuropa og Kjeldsen vandt EurAsia Cup

Europa og Kjeldsen vandt EurAsia Cup

Det endte med en overbevisende europæisk sejr i den anden udgave af EurAsia Cup, hvor Europa spiller mod Asien i en Ryder Cup lignende turnering.

Der var 12 spillere på hvert hold, og Søren Kjeldsen var med på Glenmarie G & CC i Malaysia, hvor Darren Clarke var kaptajn for Team Europa, og Jeev Milkha Singh var kaptajn for Team Asia.

Fredag blev der spillet seks fourballs, og her lagde Europa sig klart i spidsen med 4½ mod 1½. Søren Kjeldsen spillede sammen med Victor Dubuisson, og de delte deres match mod Danny Chia og Nicholas Fung.

I lørdagens foursomes spillede Kjeldsen igen med Dubuisson, og endnu engang mod Chia og Fung, hvilket resulterede i endnu en delt match. Og endnu engang vandt Europa sessionen 4½ – 1½, så Europa førte hele 9 – 3 inden søndagens 12 singler.

For to år siden førte Europa 7 – 3 inden ti singler, og her kæmpede Asien sig tilbage, så EurAsia Cup blev delt 10 – 10.

EurasiaCup17_15012016_DCForspringet var større i år, og Darren Clarkes spillere startede flot med sejre i de første fire singler, og så var det hele afgjort, da Europa blot skulle have 3½ point i de 12 singler for at vinde trofæet.

Søren Kjeldsen spillede sidste single mod Prayad Marksaeng, og Kjeldsen vandt 3 & 2. Kjeldsen gik således ubesejret gennem EurAsia Cup, hvor han vandt én og delte to matcher.

Europa vandt singlerne 9½ – 2½, og det endte med en samlet europæisk sejr på hele 18½ – 5½.

EurAsia Cup, resultat

EurasiaCup16_15012016_SK

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk