AnbefaletEuropa og Kjeldsen vandt EurAsia Cup

Europa og Kjeldsen vandt EurAsia Cup

Det endte med en overbevisende europæisk sejr i den anden udgave af EurAsia Cup, hvor Europa spiller mod Asien i en Ryder Cup lignende turnering.

Der var 12 spillere på hvert hold, og Søren Kjeldsen var med på Glenmarie G & CC i Malaysia, hvor Darren Clarke var kaptajn for Team Europa, og Jeev Milkha Singh var kaptajn for Team Asia.

Fredag blev der spillet seks fourballs, og her lagde Europa sig klart i spidsen med 4½ mod 1½. Søren Kjeldsen spillede sammen med Victor Dubuisson, og de delte deres match mod Danny Chia og Nicholas Fung.

I lørdagens foursomes spillede Kjeldsen igen med Dubuisson, og endnu engang mod Chia og Fung, hvilket resulterede i endnu en delt match. Og endnu engang vandt Europa sessionen 4½ – 1½, så Europa førte hele 9 – 3 inden søndagens 12 singler.

For to år siden førte Europa 7 – 3 inden ti singler, og her kæmpede Asien sig tilbage, så EurAsia Cup blev delt 10 – 10.

EurasiaCup17_15012016_DCForspringet var større i år, og Darren Clarkes spillere startede flot med sejre i de første fire singler, og så var det hele afgjort, da Europa blot skulle have 3½ point i de 12 singler for at vinde trofæet.

Søren Kjeldsen spillede sidste single mod Prayad Marksaeng, og Kjeldsen vandt 3 & 2. Kjeldsen gik således ubesejret gennem EurAsia Cup, hvor han vandt én og delte to matcher.

Europa vandt singlerne 9½ – 2½, og det endte med en samlet europæisk sejr på hele 18½ – 5½.

EurAsia Cup, resultat

EurasiaCup16_15012016_SK

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk