Asian TourEurAsia Cup - Team Europe

EurAsia Cup – Team Europe

Darren Clarke står i spidsen for Team Europe ved EurAsia Cup, hvor Europa mod Asien i en Ryder Cup lignende turnering fra på fredag til søndag.

Søren Kjeldsen er blandt de 12 spillere på Team Europe, og Darren Clarkes hold består af følgende.

Kristoffer Broberg
Victor Dubuisson
Ross Fisher
Matthew Fitzpatrick
Søren Kjeldsen
Shane Lowry
*Ian Poulter
Andy Sullivan
*Lee Westwood
Bernd Wiesberger
Danny Willett
Chris Wood

* Captain’s picks (wild cards)

Kvalifikationen
Team Europe udgøres af følgende:

– De ti bedste europæere på Race to Dubai 2015 ranglisten.
– To captain’s picks (wild cards) valgt af kaptajn Darren Clarke.

Ikke alle de bedste på Race to Dubai ranglisten har ønsket at deltage, og pladsen er så gået videre til den næste på ranglisten. Det er dermed de ti bedste europæere, som ønsker at deltage.

Format
EurAsia Cup spilles fra fredag til søndag, og der er kun én runde om dagen i det varme vejr. Alle 12 spillere kommer på banen hver dag, da der spilles seks Fourball matcher fredag efterfulgt af seks Foursomes lørdag og 12 afsluttende singler om søndagen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk