Asian TourEurAsia Cup - Team Europe

EurAsia Cup – Team Europe

Darren Clarke står i spidsen for Team Europe ved EurAsia Cup, hvor Europa mod Asien i en Ryder Cup lignende turnering fra på fredag til søndag.

Søren Kjeldsen er blandt de 12 spillere på Team Europe, og Darren Clarkes hold består af følgende.

Kristoffer Broberg
Victor Dubuisson
Ross Fisher
Matthew Fitzpatrick
Søren Kjeldsen
Shane Lowry
*Ian Poulter
Andy Sullivan
*Lee Westwood
Bernd Wiesberger
Danny Willett
Chris Wood

* Captain’s picks (wild cards)

Kvalifikationen
Team Europe udgøres af følgende:

– De ti bedste europæere på Race to Dubai 2015 ranglisten.
– To captain’s picks (wild cards) valgt af kaptajn Darren Clarke.

Ikke alle de bedste på Race to Dubai ranglisten har ønsket at deltage, og pladsen er så gået videre til den næste på ranglisten. Det er dermed de ti bedste europæere, som ønsker at deltage.

Format
EurAsia Cup spilles fra fredag til søndag, og der er kun én runde om dagen i det varme vejr. Alle 12 spillere kommer på banen hver dag, da der spilles seks Fourball matcher fredag efterfulgt af seks Foursomes lørdag og 12 afsluttende singler om søndagen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk