PopulærtLadies European TourEmily rykkede frem i top-25 på LET

Emily rykkede frem i top-25 på LET

Emily Kristine Pedersen rykkede langt frem i World Ladies Championship, hvor hun gik en flot anden runde i -4.

Første runde i Kina blev forsinket, så nogle har kun nået at spille få huller af anden runde.

Da spillet blev indstillet torsdag, var Emily +2 efter 8 huller. Hun gik første runde i +6, men fik bedre styr på spillet i anden runde.

Med bl.a. et holet wedgeslag for eagle på et par-5 hul, er hun rykket helt frem som pt. nr. 24 i +2. En placering der meget vel kan blive forbedret, når anden runde er færdigspillet.

Nicole, Malene og Nanna er udenfor cutgrænsen
Alle fire danskere er færdige med anden runde, og de tre øvrige er udenfor den projekterede cutgrænse, som dog kan rykke sig noget. Nicole Broch Larsen er pt. nr. 73 i +7, mens Malene Jørgensen er nr. 84 i +8. Endelig er Nanna Koerstz Madsen nr. 102 i +10.

Hvis Nicole misser det individuelle cut, så skal hun dog formentlig alligevel spille i weekenden, da der også er en holdkonkurrence, hvor de ti bedste hold klarer cuttet. Det kan der læses mere om nederst i denne artikel.

Han Sol Ji - Foto: Ladies European Tour
Han Sol Ji – Foto: Ladies European Tour

Han Sol Ji fører fortsat
Sydkoreanske Han Sol Ji nåede blot at spille 3 huller af anden runde, men efter to birdies fører hun i -6.

Bo Kyung Kim er på andenpladsen i -5 foran Jin Young Ko i -4, Tzu-Chi Lin i -3 samt Ji Hyun Oh og Min Sun5 Kim i -2. De er alle færdige med anden runde.

Danmark med Nicole og Emily er nr. 5
Sideløbende med den individuelle turnering spilles også en landsholdsturnering for tomandshold.

Nicole og Emily repræsenterer Danmark, og de er pt. på en 5. plads. Der kan læses mere om holdturneringen nedenfor.

World Ladies Championship, leaderboard

World Ladies Championship – hold, leaderboard

Tre turneringer på Mission Hills
World Ladies Championship spilles på Mission Hills Resort Dongguan, Olazabal Course. Der er tre turneringer i turneringen.

Den primære er en individuel turnering som alle andre, men der spilles også en landsholdsturnering for to-mandshold. De fire amatører i feltet spiller også deres egen turnering.

Landsholdene er udtaget på baggrund af placering på verdensranglisten. Her er Nicole Broch Larsen bedst som nr. 65 foran Nanna Koerstz Madsen, der er nr. 109.

Emily Kristine Pedersen er tredje bedste dansker som nr. 111, men da holdene blev udtaget var Emily foran Nanna, hvorfor Emily repræsenterer Danmark sammen med Nicole.

Præmiesum på $ 800.000
Efter de første to runder klarer top-60 og lige cuttet i den individuelle turnering. Top-10 i holdkonkurrencen klarer også cuttet, så en spiller der misser cuttet i den individuelle turnering skal måske alligevel spille med i weekenden.

Der spilles om en præmiesum på $ 800.000, heraf de $ 700.000 i den individuelle turnering og $ 100.000 i holdturneringen.

Han Sol Ji, der fører den individuelle turnering, er ikke på holdet for Sydkorea. De fører dog alligevel i -5, hvilket er hele syv slag bedre end Frankrig på andenpladsen.

World Ladies Championship – hold, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk