UdstyrECCO udvider Casual Hybrid kollektionen

ECCO udvider Casual Hybrid kollektionen

Danske ECCO – der er blandt verdens førende producenter, når det drejer sig om innovative sko – er klar med udvidelsen af deres roste herreserie ECCO Casual Hybrid med flere nye farver til Spring/Summer 2016.

De fås både som en elegant sneaker og i en moderne-klassisk brogue version, og uanset hvilken man vælger, er man takket være en masse komfortteknologi sikker på en behagelig gåtur i de iøjnefaldende  ECCO Casual Hybrid. Yderligere fordele:

  • Støddæmpende, superfleksibel PU midtersål med permanent hukommelse.
  • ECCO Freedom Fit kombinerer en fast hælfornemmelse med et mere frit forfodsområde, som giver tæerne plads til at bevæge sig naturligt.
  • E-DTS ydersål med støbte traction bars lavet af slidstærk TPU, der giver hundredvis af vinkler og et superbt greb.

ECCO-Men's-Casual-HybridECCOs egen ECCO HYDROMAX™ behandling gør det lækre læder meget vandafvisende. Hver sko kommer med en særlig indlægssål, der kan bruges til at tilpasse skoens bredde.

– Den pionerånd, der førte til vores introduktion af de første hybridsko i golf, fortsætter med at drive vores innovation år efter år, siger Michael Waack, Head of Global Golf hos ECCO.

– Disse spændende nye sko kombinerer teknologi fra touren med de mest attraktive design og de lækreste materialer.

Som alle ECCO golfsko er ECCO Casual Hybrid lavet på ECCO-ejede fabrikker med Direct-injection Process. Dette binder overdelen og ydersålen sammen, så man får en one-piece sko uden at bruge lim eller syning. Blandt fordelene er en fast og vandtæt lukning.

ECCOs golfkollektion bliver brugt at masser af tourstjerner verden over såsom Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjørn, Thongchai Jaidee, Will Wilcox, Ben Evans, Jim Renner, Minjee Lee, Caroline Masson, Gerina Piller, Jennifer Johnson, Kendall Dye, Pernilla Lindberg, Therese Koelbaek og Liz Young.

Vejledende salgspris: Wingtip 1200 kr. / Sneaker 1100 kr.

Se ECCO Golf hjemmesides på ecco.com.

ECCO-Golf-SS16---Casual-Hybrid-LR

Om ECCO
ECCO er et verdensomspændende skomærke, der kombinerer stil og komfort. ECCO har skabt sin succes på design, læderkvalitet og innovativ teknologi. ECCO er grundlagt i 1963 og er et af de få store skomærker i verden, der ejer og styrer alle dele af læder- og skoproduktionen samt butikssalget. ECCO er også blandt verdens største producenter af højkvalitetslæder – blandt kunderne er flere af verdens førende luksusmærker. I dag sælges ECCO sko og tilbehør i 88 lande i 3.060 ECCO shops og shop-in-shops, samt i mere end 14.000 butikker over hele verden. Virksomheden er familieejet og beskæftiger 19.800 personer verden over.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk