Efter en turbulent sæson står ECCO Touren nu klar med kalenderen for 2021. En imponerende stærk kalender hvor populære baner gør comeback, og helt “nye” baner bydes velkommen.

Det tegner lyst for ECCO Touren trods et turbulent år, og 2021 kalenderen indikerer da også, at opbakningen blandt sponsorer og klubber er intakt. ECCO Touren på dansk jord starter og slutter i HimmerLand, mens Køge, Frederikshavn, Lübker og Samsø henholdsvis får debut eller gør comeback som ECCO Tour værter. Great Northern, Esbjerg, Aalborg og Rømø er igen på kalenderen, og så er der sågar blevet lanceret en storslået sæsonfinale på Nordic Golf League, som ECCO Touren står bag på Ledreborg Palace Golf.

– Vi er glade for den opbakning, vi har oplevet – og stadig oplever – fra vores sponsorer og fra de danske golfklubber. Interessen for ECCO Touren har næppe været større, og det sætter vi meget stor pris på. Det giver også udslag i vores kalender, som måske er den bedste nogensinde, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

Baseret på årets erfaringer justeres setuppet en smule på ECCO Touren i 2021, således at alle turneringer er så driftssikre som overhovedet muligt. På den måde kan alle events gennemføres og skaleres i takt med at samfundet åbner op.

– Det er klart, at vi planlægger næste års sæson, fordi vi regner med, at vi kan spille. Men vi er ikke naive, så vi har naturligvis designet vores events, så de passer ind i den verden, vi lever i lige nu, fortæller Astrup og uddyber;

.
.

– Den professionelle del er 100% driftssikker, da ECCO Tour er omfattet af “Superliga-aftalen”, som tillader professionel sport inden for nogle kontrollerede rammer. Vores Pro-Ams, som udgør en essentiel del af vores sponsorpakker, som igen lægger fundamentet for vores præmiesummer er lidt mere besværlige. Her har vi tilpasset setuppet, så vi kan justere og gennemføre alle arrangementer i 2021 på en forsvarlig, men stadig tilfredsstillende, måde for både professionelle og sponsorer, runder Flemming Astrup af.

Yderligere information omkring ECCO Tourens Pro-Ams, underholdning, setup, datoer m.m. følger i løbet af de kommende uger.

De professionelle starter i Spanien – Forhåbentlig!

ECCO Tourens Winter Series er programsat til 2. – 10. marts på PGA Catalunya Resort. Man er i løbende dialog med både spanske og danske myndigheder og Winter Series gennemføres naturligvis kun såfremt myndighederne tillader det. PGA Catalunya Resort udviser stor fleksibilitet, så der er også mulighed for at flytte rundt på datoerne, skulle det blive nødvendigt.

Nedenfor kan du se årets ECCO Tour kalender. For yderligere information kontakt Flemming Astrup på 4090 1960 eller fa@golfpromote.dk 

DatoTurneringBane
4.-6. martsECCO Tour Spanish ChampionshipPGA Catalunya Resort
8.-10. martsPGA Catalunya Championship – DATPGA Catalunya Resort
27.-29. aprilHimmerLand OpenHimmerLand
12.-14. majMade in HimmerLand Qualifier – By Enjoy ResortRømø Golf Links
9.-11. juniJyske Bank ChampionshipLübker
16.-18. juniSamsø Pro-Am Classic – Presented by Samsø FestivalSamsø Golfklub
4.-6. augustFrederikshavn ChampionshipFrederikshavn Golfklub
11.-14. augustMade in Denmark Challenge Presented by FREJA & TotalEsbjerg Golfklub
25.-27. augustThisted Forsikring ChampionshipAalborg Golfklub
15.-16. septemberECCO Tour @ Great NorthernGreat Northern
22.-24. septemberTrust ChampionshipKøge Golfklub
6.-8. oktoberRace to HimmerLand by FREJAHimmerLand
20.-22. oktoberRoad to Europe Tour FinalLedreborg Palace Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.