PopulærtPGA TourDustin Johnson vandt WGC - Kjeldsen blev nr. 42

Dustin Johnson vandt WGC – Kjeldsen blev nr. 42

Dustin Johnson vandt WGC – Bridgestone Invitational på Firestone CC. I sin seneste turnering vandt han US Open, og med sejren overtager han andenpladsen på verdensranglisten.

Jason Day lignede ellers en vinder, men det er svært at vinde, når man er +4 på de sidste 4 huller!

Kjeldsen tjente $ 66.500
Søren Kjeldsen var eneste danske deltager i turneringen, som kun tæller på PGA Tour i år. Kjeldsen lavede en birdie og to bogeys i finalerunden, hvilket gav en 42. plads i +9.

Det gav en præmiecheck på $ 66.500 i $ 9,5 mio. turneringen, så Kjeldsen kom et skridt nærmere målet om et PGA Tour kort for næste sæson.

Dustin Johnson var -8 i weekenden
Lørdag gik Dustin Johnson dagens bedste runde i -4, så han rykkede 17 pladser frem til en 5. plads. Finalerunden gik han også i -4, så Dustin Johnson vandt i -6 foran Scott Piercy i -5.

Piercy og Jason Day delte føringen i -5 efter tredje runde. Jason Day stak hurtigt lidt af med en eagle på 2. hul, og han var -7 for turneringen efter 14 huller.

Jason Day faldt dog tilbage mod slutningen efter en bogey på 15. hul, en dobbeltbogey på 16. og endnu en bogey på 18., så han sluttede på en delt 3. plads i -3 sammen med Jordan Spieth, Matt Kuchar og Kevin Chappell.

Zach Johnson gik dagens bedste runde i -5, og rykkede 20 pladser frem til en 10. plads i par. Den delte han med bl.a. Rickie Fowler og Adam Scott, mens Bubba Watson blev nr. 14 i +1.

DJ’s 11. sejr på PGA Tour
Det var 32-årige Dustin Johnson 11. sejr på PGA Tour. Det var hans tredje WGC sejr, da han også vandt WGC – HSBC Champions 2013 og WGC – Cadillac Championship 2015.

I sine seneste fire turneringer har han en 3. plads i the Memorial, en 5. plads i FedEx St. Jude Classic, en sejr i US Open og nu endnu en sejr i WGC – Bridgestone Invitational.

Man har talt meget om trioen Jason Day, Jordan Spieth og Rory McIlroy, men med de to sejre er Dustin Johnson nu nr. 2 på verdensranglisten, hvor han kun er overgået af Jason Day.

WGC – Bridgestone Invitational, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk