Dustin Johnson har meldt afbud til Hero World Challenge, som spilles fra på onsdag til lørdag, men han forventer at blive klar til Presidesidents Cup i næste uge.

I begyndelsen af september blev Dustin Johnson opereret i sit venstre knæ, og han er færdig med genoptræningen, men føler at en uge med træning vil være den bedste forberedelse til næste uges Presidents Cup. Han fravælger således at spille en stor individuel turnering med 1 mio. $ til vinderen for at blive klar til holdturneringen Presidents Cup.

Chez Reavie kommer med i Hero World Challenge

18 af verdens bedste deltager i Hero World Challenge fra onsdag til lørdag, hvor Tiger Woods er vært. Her erstattes Dustin Johnson af Chez Reavie, der er nr. 36 på verdensranglisten.

Chez Reavie vandt Travelers Championship i juni ugen efter, at han var blevet nr. 3 i US Open. Han blev nr. 8 på FedExCup ranglisten.

Chez Reavie – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.