LIV GolfDeChambeau og Crushers GC vandt LIV Golf Team Championship, Miami

DeChambeau og Crushers GC vandt LIV Golf Team Championship, Miami

Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn vandt LIV Golf Team Championship, Miami, der udelukkende var en holdturnering som afslutning på LIV Golf sæsonen.

Efter to dage med hulspil var det slagspil søndag i finalen i det anderledes format. Alle 12 hold spillede søndag, men kun de fire vinder-hold fra hulspil kunne vinde, mens de øvrige spillede om placeringerne 5 – 12 på Trump National Doral, Blue Monster.

Og der var meget at spille om, med 50 mio. $ til de 12 hold. Der var 14 mio. $ til vinderne, men spillerne fik dog kun 40 %.

Alle scores talte i finalen

I søndagens finale var alle fire spilleres slagspilscore tællende som holdets score. Og her var Crushers GC bedst, så de vandt i -11 foran Rangegoats GC i -9, Torque GC i -6 og 4Aces GC i par.

Crushers GC efter sejren i LIV Golf Team Championship 2023 – Foto: Chris Trotman / LIV Golf

For Crushers GC var Anirban Lahiri bedst med en runde i -7, kaptajnen Bryson DeChambeau gik -5, Charles Howell II var rundt i par og Paul Casey gik +1.

Rangegoats kaptajnen Bubba Watson har ikke haft sit bedste år, men i finalen gik han -5 og var stærkt medvirkende til, at de blev nr. 2. Thomas Pieters og Talor Gooch gik -2 og Harold Varner III var rundt i par.

LIV Golf Team Championship – Miami, resultat

RangeGoats GC kaptajnen Bubba Watson under LIV Golf Team Championship 2023 – Foto: Chris Trotman / LIV Golf

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

De 60 herrer som har kvalificeret sig til OL 2024

Se de 60 mandlige golfspillere som har kvalificeret sig til OL 2024 i Paris. Det er ikke en deltagerliste, da der kan komme afbud...

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk