PGA Tour ChampionsHarrison Frazar vandt Dominion Energy Charity Classic

Harrison Frazar vandt Dominion Energy Charity Classic

Harrison Frazar vandt Dominion Energy Charity Classic på PGA Tour Champions efter omspil mod Richard Green. Den første af tre turneringer i Charles Schwab Cup Playoff, men allerede nu er Steve Stricker sikker på at vinde ranglisten.

Harrison Frazar og Richard Green sluttede i -11 inden Frazar vandt turneringen med en birdie på første omspilshul.

Brett Quigley blev nr. 3 i -0 foran Scott McCasrron, Mike Weir og YE Yangpå 4. pladsen i -9. Jerry Kelly, Padraig Harrington og Ernie Els delte 7. pladsen i -8.

Miguel Angel Jiménez blev nr. 11 i -6, Colin Montgomerie nr. 20 i -3 og Bernhard Langer nr. 25 i -1.

Det var 52-årige Harison Frazars første sejr på PGA Tour Champions. Han vandt en enkelt gang på PGA Tour med sejr i FedEx St. Jude Classic 2011.

Den første af tre slutspilsturneringer

Top-72 på Charles Schwab Cup ranglisten var kvalificeret til ugens turnering, og nu er kun top-54 kvalificeret til TimberTech Championship fra den 3. november.

Stricker vinder Charles Schwab Cup

Steve Stricker deltog ikke i ugens turnering, men selvom der resterer to turneringer, så er han nu sikker på at vinde Charles Schwab Cup ranglisten. Det er bestemt også fortjent efter en sæson hvor Steve Stricker har vundet seks turneringer heriblandt tre majors.

Dominion Energy Charity Classic, resultat

Steve Sticker – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk