Denne uges Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard er blevet en del af The Open Qualifying Series, så der spilles om tre pladser i The Open 2019.

De tre bedste i top-10, som ikke i forvejen er kvalificeret, kommer med i The Open, som spilles på Royal Portrush i Nordirland fra den 18. – 21. juli. Ved delte placeringer kvalificerer de(n) bedst placerede på verdensranglisten i denne uge sig til The Open.

Thorbjørn og Lucas er kvalificeret til The Open

Thorbjørn Olesen er med i Arnold Palmer Invitational, og blandt de 39 i feltet, som allerede er kvalificeret til The Open. Se dem alle nederst i denne artikel. Lucas Bjerregaard, der ikke spiller i denne uge, er også kvalificeret til The Open.

Det er den fjerde turnering i The Open Qualifying Series, og den første på PGA Tour. De øvrige på PGA Tour er RBC Canadian Open (3 pladser i top-10) og Rocket Mortage Classic (2 i top-8) i juni samt John Deere Classic (1 i top-5), der spilles ugen før The Open.

De første to runder sendes direkte på Eurosport 2, mens alle fire dage sendes direkte på streamingtjenesten GOLFTV med Morten Buckhøj, Andreas Hartø og Søren Hansen som kommentatorer. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, leaderboard

39 af 120 er allerede kvalificeret til The Open

Nedenfor ses de 39 af de 120 spiller i Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, som allerede er kvalificeret til The Open. De er sorteret alfabetisk:

Abraham Ancer
Kiradech Aphibarnrat
Rafa Cabrera Bello
Keegan Bradley
Stewart Cink
Jason Day
Bryson DeChambeau
Ernie Els
Tommy Fleetwood
Matthew Fitzpatrick
Rickie Fowler
Tyrell Hatton
Billy Horschel
Viktor Hovland (Am)
Zach Johnson
Si Woo Kim
Kevin Kisner
Brooks Koepka
Marc Leishman
Haotong Li
Hideki Matsuyama
Rory McIlroy
Phil Mickelson
Francesco Molinari
Kevin Na
Thorbjørn Olesen
Louis Oosthuizen
Eddie Pepperell
Ian Poulter
Patrick Reed
Justin Rose
Charl Schwartzel
Kyle Stanley
Henrik Stenson
Jimmy Walker
Matt Wallace
Bubba Watson
Danny Willett
Aaron Wise

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.