David Howell lavede hole in one på 14. hul under sidste uges BMW PGA Championship, men han vandt ikke den store BMW, der stod på hullet.

På hullet stod en BMW 530e, der som sådan kun var til pynt, men der blev doneret et meget stort beløb til velgørenhed. Bilens værdi på 71.675 £, svarende til ca. 590.000 danske kroner, blev således doneret til Alzheimers Society.

David Howell var således den direkte årsag til, at Alzheimers Society får de mange penge, og selvom den 45-årige englænder sikkert gerne ville have en ny bil, så er han glad for, at der overhovedet kan spilles turneringer på Europa Touren:

– Det er mange penge til velgørenhed, og det er en god ting. Vi er meget heldige, at vi kan spille, sagde David Howell efter runden og fortsatte:

– Vi er midt i en pandemi, men spiller en Rolex Series turnering, og er heldige med at vi er tilbage på touren og kan arbejde.

David Howell blev nr. 65 i BMW PGA Championship, der blev vundet af Tyrrell Hatton.

David Howell – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.