Adrian Otaegui vandt Scottish Championship

Adrian Otaegui vandt Scottish Championship presented by AXA, hvor Martin Simonsen blev nr. 25. Se højdepunkter fra Otaeguis finalerunde i videoen ovenfor.

Efter tre runder på Fairmont St Andrews var Martin Simonsen på en delt 10. plads i -10, men med en finalerunde i par faldt han tilbage til en 25. plads i -10.

Benjamin Poke blev nr. 56 i -3 efter en runde i -3, mens Nicolai Højgaard missede cuttet.

Adrian Otaegui vandt efter 62’er og 63’er

Inden finalerunden førte Matt Wallace i -18 foran Garrick Porteous i -15 og Adrian Otaegui i -14.

Netop Adrian Otaegui var forrygende på finaledagen, hvor han med en 63’er (-9) vandt i -23, hvilket var fire slag bedre end Matt Wallace på andenpladsen. Wallace gik kun -1 og sluttede i -19, mens Aaron Rai blev nr. 3 i -17.

Adrian Otaegui åbnede i øvrigt med en 62’er i første runde, mens han brugte 70 slag i både anden og tredje runde inden 63’eren i finalerunden.

Chris Paisley og Garrick Porteous delte 4. pladsen i -16 foran Adrien Saddier på en 6. plads i -15.

Lee Westwood og Padraig Harrington delte 14. pladsen i -12, Eddie Pepperell blev nr. 16 i -11 og Sam Horsfield nr. 43 i -6.

Tredje Europa Tour sejr men den første i slagspil

Det var 27-årige Adrian Otaeguis tredje sejr på Europa Touren, men den første i slagspil. De to første har været i hulspil, da han vandt Saltire Energy Paul Lawrie Match Play 2017 og Belgian Knockout 2018.

Hans største sejr som amatør var i øvrigt også i hulspil, da han vandt Boys Amateur Championship 2010.

Nu går turen til Italien og Italian Open, der som følge af COVID-19 også er en 1 mio. € turnering og ikke en Rolex Series turnering, som det ellers oprindeligt var meningen.

Scottish Championship presented by AXA, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.