ECCO TourDansker i front efter iskold morgen

Dansker i front efter iskold morgen

Selvom det var en morgen med frostgrader og udsatte starttider, så formåede danske Christian Jacobsen at holde sig varm og spille sig i front inden sidste runde af Camiral Golf & Wellness Championship.

Det var ellers den sværeste af de to baner på Camiral, Stadium Course, der i gennemsnit spillede 1,8 slag over par i dag, som Korsør-spilleren tacklede. Alligevel lykkedes Jacobsen at lave fem birdies og tre bogeys i takt med at varmegrader steg, for at skrive under på en solid runde i 70 slag (-2). Samlet er han ni under par for turneringen.

Danskeren er alene i front, men har norske Jarand Ekeland Arnøy lige i hælene. Nordmanden spillede ligeledes Stadium Course i dag, og med seks birdies og fire bogeys kunne han, ligesom Christian Jacobsen, skrive under på en runde i 70 slag (-2). Han er blot et slag efter danskeren.

Dagens bedste runder blev spillet af schweiziske Cedric Gugler (-6) og danske Søren Lind (-5). Sidstnævnte spillede sig op på en delt tredjeplads med den flotte runde på Stadium Course, mens Cedric, der spillede Tour Course  ligger på en delt 13. plads inden sidste runde.

I morgen spilles finalerunden på Stadium Course, og dermed slutter dette års Winter series i Spanien. Der skal dog ikke gå længe før spillerne igen kan tee’e bolden op til en ECCO Tour turnering. Vi spiller nemlig Spring series i Polen allerede fra den 7-19 april.

LEADERBOARD OG TEE TIMES KAN SES HER

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk