PopulærtLadies European TourDansk succes i Women's British Open

Dansk succes i Women’s British Open

Alle tre danskere klarede cuttet i Ricoh Women’s British Open, som føres af Mirim Lee inden finalerunderne.

Nicole Broch Larsen gik anden runde i -4, så fra en 46. plads i par efter første runde, er hun nu nr. 15 i -4. Hun lavede ellers en bogeys på 2. hul, men derfra kom der fem birdies på scorekortet.

Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen spillede sig frem til en 33. plads i -2, da de begge gik anden runde i -3 på Woburn Golf Club, Marquess’ Course, lidt nord for London.

Mirim Lee fører fortsat
Sydkoreanske Mirim Lee tangerede turneringsrekorden med sin første runde i -10. Den kunne hun ikke helt leve op til fredag, men med en runde i -1 fastholdt hun føringen.

Mirim Lee fører i -11 foran Shanshan Feng og Ariya Jutanugarn i -10.

Catriona Matthew var dagens bedste med en runde i -7, så hun deler 4. pladsen i -9 med Ha Na Jang.

Stacy Lewis er nr. 7 i -7, mens Lexi Thompson er nr. 10 i -5, hvilket var hendes score for dagen.

Anna Nordqvist og Brooke M Henderson er nr. 47 i -1. Verdensetteren Lydia Ko er også med i weekenden, som nr. 56 i par efter en runde i -2.

Cuttet blev +1, så Suzann Pettersen i +3, Laura Davies i +6 og Cheyenne Woods i +8 var blandt de spillere, som missede cuttet.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Ricoh Women’s British Open, leaderboard

Emily Kristine Pedersen
Emily Kristine Pedersen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk