Epson TourTherese er lige udenfor top-10 efter første runde

Therese er lige udenfor top-10 efter første runde

Therese O’Hara kom endnu engang godt fra start på Symetra Tour, hvor Stephanie Bertelsen skal kæmpe for at klare cuttet.

Therese gik første runde af Kansas City Championship i -2, hvilket placerer hende som nr. 13, mens Stephanie er nr. 82 i +3, hvorfra der er to slag op til cutgrænsen.

Therese O’Hara har haft fire top-10 placeringer i år. Hun er sluttet i top-15 i fire af de seneste fem turneringer på Symetra Tour, hvor hun er nr. 18 på ranglisten.

Stoelting fører med ét slag
Jackie Stoelting har allerede vundet to turneringer i år, og vinder hun en tredje turnering, så får hun et LPGA kort for resten af sæsonen.

Den tredje sejr kommer måske i denne uge, da hun fører i -7 foran Laura Gonzales Escallon i -6. I sidste uge vandt Escallon efter en aflyst finalerunde.

Emma Jandel og Liv Cheng deler 3. pladsen i -5.

Svenske Madelene Sagström har også vundet to turneringer i år, men hun er ikke med i ugens turnering.

Kansas City Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk