Danielle Kang vandt LPGA Drive On Championship, der var den første LPGA turnering siden Inbee Park vandt ISPS Handa Women’s Australian Open i februar. Det er næsten et halvt år siden.

Danielle Kang vandt i -7 foran Celine Boutier i -6 og Minjee Lee i -4 på Inverness Club i Toledo, Ohio. En ikonisk bane der fire gange har været vært for US Open og senest i 1973. Solheim Cup 2021 skal spilles på Inverness, så turneringen var også en mulighed for spillerne til, at lære banen bedre at kende.

Der var ingen danskere i feltet, da Nicole Broch Larsen og Nanna Koerstz Madsen havde fravalgt at deltage.

Fire sejre på LPGA

27-årige Danielle Kang, der i øvrigt er kæreste med PGA Tour spilleren Maverick McNealy, har vundet fire LPGA turneringer.

Hun blev majorvinder med sejr i KPMG Women’s PGA Championship 2017, og siden har hun vundet Buick LPGA Shanghai 2018 og igen i 2019.

LPGA Drive On Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.