Ahlsell Nordic Golf TourDaisy er i top-20 inden finalerunden

Daisy er i top-20 inden finalerunden

Daisy Nielsen faldt lidt tilbage, men er klar til finalerunden af sæsonens første Nordea Tour turnering for damer.

Efter første runde af PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal var Daisy nr. 12 i -1. Anden runde gik hun i +1, så hun er nr. 18 i par.

Amatøren Malene Krølbøll kommer ikke med i finalerunden, for efter en runde i +2 slutter hun som nr. 61 i +5, hvilket var tre slag fra cutgrænsen.

Den spanske amatør Maria Parra fører i -6 foran Lynn Carlsson oi -5, mens Miriam Nagl er alene på 3. pladsen i -4.

Tæller også til LET Access Series
Der spilles tre runder om en præmiesum på € 40.000, så der er finalerunde lørdag. Turneringen er den første af seks Nordea Tour turneringer i år, som også tæller til LET Access Series.

PGA Halmstad Ladies Open at Haverdal, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk