PopulærtDP World TourClarke: - USA spillede bedre, så de fortjente at vinde

Clarke: – USA spillede bedre, så de fortjente at vinde

Den europæiske kaptajn Darren Clarke anerkender det klare nederlag til USA ved Ryder Cup 2016. USA vandt hele 17 – 11 på Hazeltine National Golf Club nær Minneapolis.

– Amerikanerne spillede bedre end os, så de fortjente at vinde. De holede de vigtige putts, mens vores blev oppe. Sådan er det, og i snart lang tid har det været omvendt, sagde Darren Clarke efter nederlaget og fortsatte:

– Vores spillere gav alt hvad de kunne. De forsøgte så godt, som de kunne. Mere kan man ikke ønske sig som kaptajn. Vi er naturligvis meget skuffede, men hatten af for Davis og hans hold. Vi kommer tilbage om to år i Paris, sagde Clarke og roste sine vicekaptajner:

– Jeg har haft en vidunderlig gruppe af vicekaptajner, som har hjulpet mig hele vejen. Vi har taget alle beslutninger sammen. Det er ikke noget som sker natten over, da der ligger 18 måneders planlægning i det.

– Fortryder ingenting
Sky Sports spurgte efterfølgende Darren Clarke, om der var ting han gerne ville have gjort anderledes.

– Nej, egentlig ikke. Måske lidt i forhold til lørdagens four-ball, hvor vi skulle sætte vores hold, men der stadig var matcher på banen, sagde Clarke.

Her tænker han utvivlsomt på makkerparret Sergio Garcia og Rafa Cabrera Bello, som spillede sammen i foursome, men blev splittet til four-ball. Garcia tabte i four-ball med Martin Kaymer, mens Cabrera Bello sad over.

I foursome så Garcia og Cabrera Bello ud til at tabe klart til Patrick Reed og Jordan Spieth, da de var 4 ned efter 11 huller. De kæmpede sig dog tilbage med en stærk afslutning, så matchen blev delt.

Ryder Cup, resultat

Kaptajn Darren Clarke under Ryder Cup 2016
Kaptajn Darren Clarke under Ryder Cup 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk