PopulærtPGA TourChris Kirk vandt The Sentry - første Signature Event

Chris Kirk vandt The Sentry – første Signature Event

Chris Kirk vandt The Sentry, der var årets og sæsonens første turnering på PGA Tour, hvor sæsonen nu følger kalenderåret. Han vandt også i 2023 efter at have overvundet alkoholmisbrug og depression. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Turneringsvindere fra 2023 samt top-50 på FedExCup 2022-23 ranglisten var kvalificeret, og 59 spillere var med på Plantation Course at Kapalua, Hawaii. Det var også den første af de otte såkaldte Signature Event, og der blev spillet om 700 FedExCup point til vinderen og en præmiesum på 20 mio. $. Chris Kirk fik 3,6 mio. $ for sejren.

Inden finalerunden førte Chris Kirk i -21 foran Akshay Bhatia i -20, mens Xander Schauffele, Jordan Spieth og Byeong Hun An delte 3. pladsen i -19.

Der blev scoret lavt i finalerunden, men med en runde i -8 holdt Chris Kirk konkurrenterne bag sig og vandt i -29 foran Sahith Theegala i -28. Theegala afsluttede med en runde i -10.

Jordan Spieth blev nr. 3 i -27 foran Byeong Hun An i -26, mens Sungjae Im, Brian Harman, J.T. Poston, Collin Morikawa og Scottie Scheffler delte 5. pladsen i -25.

Eric Cole, der blev Årets rookie 2023, blev nr. 14 i -22, hvilket var ét slag bedre end Viktor Hovland på en delt 22. plads i -21.

Justin Rose var dagens bedste

Der var fire runder i -10 og fem i -9, men dagens bedste var Justin Rose med en runde i -12. 61’eren på par-73 banen gav hgam en 40. plads i 16.

Ludvig Åberg begyndte finaledagen som nr. 56 i -3, men med en runde i -10 sluttede han som nr. 47 i -13.

Sjette sejr på PGA Tour

Det var 38-årige Chris Kirks sjette sejr på PGA Tour. Han vandt Honda Classic 2023, hvilket var hans første sejr siden 2015.

I 2019 holdt Chris Kirk et halvt års pause for at komme ud at et alkoholmisbrug. Han kæmpede også med depressioner og angst, men har nu været ædru de seneste år.

Rahm forsvarede ikke sin titel

Jon Rahm vandt i 2023 og Cameron Smith i 2022, men de er begge skiftet til LIV Golf, og var således ikke med.

The Sentry, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open – 6 sejre i 7 turneringer!

Nelly Korda vandt Mizuho Americas Open, og har nu vundet seks af sine seneste syv LPGA turneringer. Der er højdepunkter fra finalerunden i videoen...

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship

Harry Higgs vandt AdventHealth Championship på Korn Ferry Tour efter omspil. Harry Higgs og Tanner Gore sluttede i -19 inden Higgs vandt med en birdie...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk