Korn Ferry TourCappelen er ude af topstriden

Cappelen er ude af topstriden

Efter første runde af Lincoln Land Charity Championship på Web.com Tour var Sebastian Cappelen på 6. pladsen og blot ét slag fra førstepladsen.

Desværre lykkedes det ham ikke at holde fast i toppen, for med en runde i +1 faldt han 42 pladser tilbage til en 48. plads i -5.

Jason Millard fører i -13 foran Ollie Schniederjans og Martin Flores i -12. Ryan Brehm, Casey Wittenberg, Trey Mullinax og Wesley Bryan deler 4. pladsen i -11.

Lincoln Land Charity Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk