PopulærtPGA TourVegas fører med seks slag efter 60'er

Vegas fører med seks slag efter 60’er

Jhonattan Vegas gik en forrygende anden runde af ugens lille PGA Tour turnering, Barbasol Championship, som han fører med hele seks slag inden finalerunderne.

Vegas var på en delt førsteplads efter første runde. I anden runde lavede han to eagles, hvor den ene var en hole-in-one på 17. hul, otte birdies samt en bogey for en runde i 60 slag!

Runden i -11 giver ham føringen i -17 foran Hudson Swafford i -11.

Michael Johnson er nr. 3 i i -10, mens Kyle Reifers, David Toms, Roberto Castro, Tim Herron, Andres Gonzales og Chesson Hadley deler 4. pladsen i -9.

C More Golf sender direkte hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Barbasol Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk