PopulærtDP World TourThorbjørn og Kjeldsen er langt fra medaljerne i Rio

Thorbjørn og Kjeldsen er langt fra medaljerne i Rio

Efter 112 års fravær er golf tilbage på OL programmet. Marcus Fraser fører, mens Thorbjørn Olesen er bedste dansker efter første runde.

Thorbjørn gik første runde i -1, hvilket placerer ham som nr. 17, mens Søren Kjeldsen er noget længere tilbage, da han er nr. 42 i +2.

De to danskere er langt fra medaljerne, da Marcus Fraser fører i -8 foran Graham DeLaet og Henrik Stenson i -5. Thomas Pieters, Gregory Bourdy, Alex Cejka, Justin Rose og Rafa Cabrera Bello deler 4. pladsen i -4. På vej mod sin runde i -4 lavede Justin Rose en hole-in-one på 4. hul.

Martin Kaymer og Sergio Garcia deler 11. pladsen i -2, mens Danny Willett er nr. 27 i par.

Team USA skuffede
Som den eneste nation har USA fire spillere med i feltet, da de alle var i top-15 på verdensranglisten da kvalifikationen sluttede.

Matt Kuchar var den eneste af de fire, som brød par i første runde, da han han er nr. 11 i -2,  Patrick Reed er nr. 34 i +1, Bubba Watson er nr. 42 i +2 og Rickie Fowler nr. 56 i +4.

Fraser er med på afbud
Australske Marcus Fraser er pt. nr. 90 på verdensranglisten. Han er kun kommet med i feltet efter afbud fra Jason Day, Adam Scott, Marc Leishman og Matt Jones.

Ikke så mange tilskuere som ventet
At golf er tilbage på OL programmet skulle gerne være med til at udbrede golfsporten, men der var dog ikke mange tilskuere torsdag. Kun halvdelen af de 12.000 billetter til første runde var solgt, men af dem var der kun omkring 3.100 som mødte op for at se golf.

Det mest følelsesladede øjeblik kom da Adilson da Silva var færdig med sin første runde. Han er den eneste spiller fra værtsnationen Brasilien, så det var et stort øjeblik for ham, da han slog det første slag i turneringen. Efterfølgende fortalte han om sin nervøsitet inden starten, og hvordan han som barn havde lavet golfkøller af grene. Adilson da Silva er nr. 34 i +1.

OL turneringen sendes direkte på TV2 Zulu. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se alle starttider for anden runde i denne artikel.

Herrernes OL turnering, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk