PopulærtPGA TourBred opbakning til C More Golf fra danske operatører

Bred opbakning til C More Golf fra danske operatører

I november kunne vi offentliggøre, at C More har lavet en ny aftale med PGA Tour om de eksklusive visningsrettigheder til verdens største og mest prestigefyldte golftour, PGA Tour. Den seksårige aftale indebærer, at verdens højest rangerende golftour og de største golfstjerner kan følges på C More fra og med 1. januar 2016 på C Mores helt nye kanal, C More Golf.

Nu kan vi meddele, at der er truffet aftaler med stort set samtlige danske operatører. C More Golf vil kunne købes som ”frit-valg” hos følgende operatører:

YouSee, TDC, Stofa, Waoo, Altibox. Her vil man kunne købe kanalen (uden special-features). Også Telia vil tilbyde C More Golf, som Frit Valgs-kanal. Dog først fra 2. februar 2016.

Country Manager for C More Danmark, Charlotte Repholtz, siger:

”Vi er rigtig glade for at se den brede opbakning, tv-udbyderne i Danmark har vist C More Golf. Der er rigtig mange mennesker, der spiller golf i Danmark og endnu flere, der følger golf på TV. Derfor er det dejligt at kunne konstatere, at det er let for alle golf-fans at få mulighed for at følge verdens bedste golfspillere på C More Golf”

C More Plays abonnenter kan også glæde sig til en lang række OTT-features. Der bliver blandt andet mulighed for at følge enkelte spilleres slag og specifikke huller samt følge heldagstransmissioner på en stor del af PGA turneringerne. Dette gælder også for Canal Digitals kunder, som vil få tilbudt samme produkt. Prisen bliver kr. 79,- pr. md. Vil man også gerne have vores film- og serieprodukt, som normalt også koster kr. 99,-, får man begge for kr. 149,-.

Offentliggørelsen af danske eksperter og kommentatorer følger snarest.

Om C More Golf:
Udover samtlige turneringer på PGA Tour inkl. FedExCup og den prestigefyldte The Players Championship så omfatter aftalen også touren web.com, Champions Tour, PGA Latin America, PGA Canada, PGA China, Presidents Cup og Challenge Season. Sammenlagt udgør dette over 100 golfturneringer per år.

C More Golf viser også ugeprogrammet Inside the PGA Tour, som giver seerne et indblik i livet på touren i den aktuelle uge kombineret med opsummering og løbende opdatering med det seneste fra den aktuelle turnering.

Der er også ugentlige programmer med højdepunkter fra den seneste PGA turnering, web.com og Champions Tour og ikke mindst klassiske PGA turneringer. Morning Drive, som er et morgenprogram fra golfens verden, underholder med bl.a. gæster og diskussioner. Det to timer lange program vises morgenen efter visningen i USA. Seerne kan også glæde sig til instruktionsprogrammer, hvor man får muligheden for at udvikle sine golfevner takket være nogle af de bedste instruktører og spillere.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open

Anna Magnusson vandt Terre Blanche Ladies Open, der var sæsonpremieren på LET Access Series. Det er udviklingstouren lige under Ladies European Tour, og de...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk