VideoVideo: ReklamerDe bedste opgiver aldrig – Rory McIlroy

De bedste opgiver aldrig – Rory McIlroy

Som barn drømte Rory McIlroy om at vinde alle majors, og her i 2015 mangler han kun at vinde Masters for at fuldende drømmen.

Hans hidtil bedste i Masters er en 4. plads i 2015, mens han vandt US Open 2011, US PGA Championship 2012 og 2014 samt The Open 2014.

De bedste opgiver aldrig, som man kan se i reklamefilmen ovenfor, som er lavet af højtalerproducenten Bose, der er sponsor for Rory McIlroy.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk