PopulærtPGA TourDobbelt dansk ved Valero Texas Open

Dobbelt dansk ved Valero Texas Open

Nicolai Højgaard er tilbage i USA efter et par ugers træning hjemme i Danmark, og han bruger blandt andet Valero Texas Open til at forberede sig til næste uge major, The Masters. Højgaard har selskab af Thorbjørn Olesen samt fire af verdens ti bedste spillere.

Turneringen kan ses på discovery+ (og Eurosport 1, red.) med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er begge til start på PGA Tour i denne uge, og de danskere er i fint selskab i Texas. Rory McIlroy, Ludvig Åberg, Brian Harman og Max Homa er de fire spillere fra verdens top-10, der er med i Valero Texas Open.

Valero Texas Open spilles lige op til Masters, og er dermed sidste chance for at spille sig ind i årets første major, hvis man ikke allerede er kvalificeret. Men det kun vinderen, der kan spille sig til en billet til Augusta.

Feltet er fyldt med en lang række profiler, der blandt andet bruger turneringen som forberedelse til næste uge. Udover spillerne fra top-10 er texanske Jordan Spieth naturligvis med. Han vandt turneringen i 2021, og er fast deltager i sin hjemstat. Sidste år vandt Canadas Corey Conners for anden gang turneringen. Conners vandt også i 2019, og sejrene i Texas er hans to eneste på PGA Tour, så han har helt sikkert et særligt forhold til TPC San Antonio banen.

Valero Texas Open er en af de allerældste turneringer på den professionelle golfkalender, hvor turneringen har været spillet siden 1922. Et kig gennem historiebøgerne viser, at flere af golfens allerstørste har vundet i ”The Lone Star”-staten.

PGA Tour Live begynder allerede klokken 14.15 på discovery+, så man kan se mere end ti timers direkte golf fra Texas de første dage. Torsdag eftermiddag kan blandt andre følge Max Homa, Collin Morikawa og Corey Conners samr Matt Fitzpatrick, Brian Harman og Adam Scott og også bolden med Ludvig Åberg, Harris English og Joel Dahmen

Fredag eftermiddag er Rory McIlroy, Rickie Fowler og Tommy Fleetwood blandt profilerne sammen med Jordan Spieth, Hideki Matsuyama og Lucas Glover.

Valero Texas Open kan følges på discovery+
  • Torsdag den 4.4.: 22.00 – 01.00
  • Fredag den 5.4.: 22.00 – 01.00
  • Lørdag den 6.4.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 7.4.: 19.00 – 00.00

Anders Sigdal og Jeppe Huldahl kommenterer.

Corey Conners efter sejren i Valero Texas Open 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk