Bio Kim vandt den 41 udgave af GS Caltex Maekyung Open. Hans første sejr på Asian Tour, men anden gang han vindet turneringen i Sydkorea.

Bio Kim førte med fire slag inden finalerunden. Den gik han i +1, men det var nok til at vinde i -9 foran Mingyu Cho i -7 og Kyongjun Moon i -6.

Det var 31-årige Bio Kims første sejr på Asian Tour, men han har vundet syv gange på Korean Tour heriblandt ugens turnering i 2012, hvor den dog ikke var tællende til Asian Tour.

Bio Kim spillede på PGA Tour i 2011 efter at have kvalificeret sig via Tourskolen, men mistede kortet efter ti klarede cuts i 25 turneringer. I 2012, 13 og 18 har han sammenlagt spillet 58 turneringer på Korn Ferry Tour.

Karantæne og bøde for at give fingeren til tilskuer

I 2019 fik Bio Kim tre års karantæne fra Korean Tor for at give fingeren til en tilskuer. En karantæne der siden blev forkortet til kun ét års karantæne

.
.

GS Caltex Maekyung Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.