Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA er årets første Rolex Series turnering, og et stjernespækket felt spiller om 7 mio. $ i Abu Dhabi. Heriblandt Brooks Koepka, Patrick Cantlay, Tommy Fleetwood, Bryson DeChambeau, Sergio Garcia, Ian Poulter og Viktor Hovland.

Rasmus Højgaard, Thomas Bjørn, Joachim B Hansen, Jeff Winther og Søren Kjeldsen er de fem danske deltagere. For Kjeldsen, der blev nr. 5 da Shane Lowry vandt sidste år, er det et stort jubilæum, da han spiller sin Europa Tour turnering nr. 600 i karrieren!

På PGA Tour er The American Express det nye navn for den turnering der sidste år hed Desert Classic presented by Workday og tidligere CareerBuilder Challenge, Humana Challenge og Bob Hope Classic. Der spilles på PGA West og La Quinta, hvor Adam Long er forsvarende mester og Phil Mickelson er vært.

Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen er med i feltet sammen med bl.a. Rickie Fowler, Sungjae Im, Tony Finau, Phil Mickelson, Francesco Molinari og Paul Casey.

Nedenfor ugens bud på spillere der kan spille med om sejren.


Abu Dhabi HSBC Championship presented by EGA

Tommy Fleetwood (Vinder til odds 10)
Vandt turneringen i både 2017 og 2018 inden han blev nr. 42 sidste år. Spiller sin første turnering siden han vandt Nedbank Golf Challenge og blev nr. 2 i sæsonfinalen i Dubai i november, men i 2017 og 2018 vandt han også efter længere jule og nytårspauser.

Louis Oosthuizen (Vinder til odds 16 og top-5 til odds 4,5)
Blev nr. 2 i sidste uge, da han blev overhalet af Branden Grace i finalerunden af South African Open. Oosthuizen blev nr. 4 i Abu Dhabi sidste år, hvor han deltog efter syv års fravær. Op til Presidents Cup i december blev han nr. 2 i Emirates Australian Open, og han har top-6 placeringer i fire af de seneste fem turneringer.

Pablo Larrazabal (Top-10 til odds 7,5)
Der er odds 70 for en sejr til Larrazabal, men vi nøjes med en top-10 placering til Alfred Dunhill Championship vinderen. Har gode minder fra Abu Dhabi, hvor han vandt i 2014, blev nr. 2 i 2017 og nr. 6 sidste år.


The American Express

Sungjae Im (Vinder til odds 18 og top-5 til odds 5,5)
Årets rookie 2019 blev nr. 12 i turneringen i sidste år, og kommer fra en 21. plads i Sony Open in Hawaii. Sungjae Im har allerede haft en 2. plads og en 3. plads i PGA Tourens 2019-20 sæson og har også vundet en mindre turnering i Sydkorea i oktober.

Phil Mickelson (Top-5 til odds 10)
49-årige Mickelson havde et skuffende 2019, selvom han vandt AT&T National Pebble Beach Pro-Am. Det er hans seneste top-10 placering, men før det blev han nr. 2 i Desert Classic som nu har skiftet navn og Mickelson er blevet vært. Han blev nr. 3 i 2016, og med den erfaring og et brændende ønske om at komme tilbage, så tror vi på en top-5 placering.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles 100 kr. på hvert resultat.

Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

South African Open hosted by the City of Johannesburg
  • Louis Oosthuizen (Vinder til odds 5,5) – Nr. 2
  • Charl Schwartzel (Vinder til odds 11 og top-5 til odds 3) – MC
  • Thomas Detry (Vinder til odds 16 og top-5 til odds 4) – Nr. 28
  • Bryce Easton (Top-10 til odds 12) – MC
Sony Open in Hawaii
  • Patrick Reed (Vinder til odds 12 og top-5 til odds 3,5) – MC
  • Webb Simpson (Vinder til odds 12 og top-5 til odds 3,5) – Nr. 3 = 350 kr.
  • Joaquin Niemann (Vinder til odds 33 og top-5 til odds 6,5) – Nr. 57

Med 12 væddemål på hver 100 kr. var den samlede indsats 1.200 kr. dvs. et underskud på 850 kr.

År til dato:

Indsats: 1.400 kr.
Gevinst: 900 kr.
Samlet: – 500 kr.


Vindere i 2020

Nedenfor ses de uger / turneringer, hvor vi har haft en vinder på ugens liste. Dertil kommer gevinster fra top-5/10 mv.

Uge 1: Sentry Tournament of Champions
Justin Thomas (Vinder til odds 5,5) = 550 kr.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.