Ugens suverænt største turnering er Europa Tourens Abu Dhabi HSBC Championship, der er en Rolex Series turnering med en præmiesum på 7 mio. $, men Justin Rose, Henrik Stenson og Matt Kuchar har valgt at spille i Singapore. Det er de tre medaljetagere fra OL 2016 i Rio, hvilket næppe er tilfældigt.

Man betaler en række stjerner for at være med i Abu Dhabi, og det samme gør man i Asian Tour og Japan Golf Tour turneringen SMBC Singapore Open, hvor bl.a. Justin Rose, Henrik Stenson, Matt Kuchar er med i feltet.

I Singapore spilles om 1 mio. $, hvoraf vinderen får 180.000 $, men Rose, Stenson og Kuchar får utvivlsomt mere end det for blot at deltage.

Henrik Stenson – Foto: golfsupport.nl

Jazz Janewattananond, der vandt Asian Tour Order of Merit 2019, er forsvarende mester på Sentosa Golf Club.

Der spilles også på PGA Tour, hvor Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen er blandt deltagerne i The American Express.

Der spilles om fire pladser i The Open

SMBC Singapore Open er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12, som ikke i forvejen var kvalificeret, kommer med i The Open 2020 på Royal St George’s Golf Club fra den 16. – 19. juli 2020.

SMBC Singapore Open sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

SMBC Singapore Open, leaderboard

Matt Kuchar – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.