BettingBetting tips, uge 15 2016

Betting tips, uge 15 2016

Europa Touren er tilbage på Valderrama, hvor Sergio Garcia er vært for Real Club Valderrama Open de España hosted by the Sergio Garcia Foundation.

Der er hele ni danskere i feltet, som dog er lidt svagt ovenpå Masters i sidste uge.

På PGA Tour gælder det RBC Heritage, som spilles på Harbour Town. For mange er det én af de absolut bedste baner på PGA Tour. Jim Furyk er forsvarende mester, men han er fortsat ude efter sin operation i hånden.

Jason Day er bookmakernes favorit. Hans odds for en top-5 placering er dog meget lavt, og under Masters virkede han en smule træt. Han er derfor ikke blandt ugens udvalgte, selvom han formentlig vil slutte i toppen af leaderboardet.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 5 i turneringen.


RC Valderrama Open de España

Søren Kjeldsen – (Odds 16,5 / 4,3)
Vandt Volvo Masters på Valderrama i 2008 efter en andenplads i 2007. Blev også nr. 2 i Andalucia Valderrama Masters 2010. Kan få det svært ovenpå en hård uge i Masters, hvor han imponerede med en flot 7. plads, men Kjeldsen er en fighter, så han er et godt bud på en vinder.

Rafa Cabrera Bello – (Odds 14,5 / 4)
Har det med at levere top-resultater på stribe, uden dog at vinde så meget. Hans seneste sejr var Omega Dubai Desert Classic 2012, men han har imponeret i år med bl.a. andenpladser i Qatar og Dubai. Har spillet sine seneste fire turneringer i USA, og gjort det godt. Efter en 11. plads i WGC – Cadillac Championship blev han nr. 3 i WGC – Dell Match Play og nr. 4 i Shell Houston Open inden han blev nr. 17 i sin Masters debut.

Thomas Bjørn – (Odds 100 / 14,5)
Har blot spillet to turneringer i år, så han gør comeback efter en lang skadespause. Hans seneste turnering var Qatar i januar, så det er svært at vurdere hans form. Har dog tidligere gjort det godt efter en pause, så jeg tror på hans chancer på Valderrama.


RBC Heritage

Paul Casey – (Odds 20 / 5,4)
En 4. plads i Masters var Paul Caseys femte top-10 placering i de seneste ni turneringer siden november. Ser ud til at være meget tæt på sin anden PGA Tour sejr. Hans hidtil eneste var i Shell Houston Open 2009, mens han har vundet hele 13 gange på Europa Touren.

Brandt Snedeker – (Odds 19,5 / 5,7)
Blev nr. 10 i Masters og før det nr. 9 i WGC – Dell Match Play. Vandt Farmers Insurance Open tidligere på året, og har også haft en 2. plads og en 3. plads i år.

Luke Donald – (Odds 60 / 12,5 )
Er ikke ligefrem i topform, og en 22. plads i Valspar Championship er hans hidtil bedste resultat i år. Blev nr. 15 sidste år, men når han alligevel er med på denne liste, så skyldes det, at han har haft tre andenpladser og to tredjepladser i de seneste syv udgaver af turneringen! Som nr. 95 på verdensranglisten, skal han snart have et godt resultat for at holde sig i top-100, og det kan komme i denne uge.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Masters

  • Bubba Watson – (Odds 13/ 3,75) – Nr. 37
  • Justin Rose – (Odds 29/ 6) – Nr. 10
  • Rickie Fowler – (Odds 19 / 4,3) – MC
  • Rory McIlroy – (Odds 10/ 3,2) – Nr. 10

Med 8 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 800 dvs. et underskud på kr. 800.

År til dato:

Indsats: kr. 14.600,-
Gevinst: kr. 30.816,-
Samlet: + kr. 16.216,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 15. juli 2024

Ayaka Furue fra Japan vandt The Amundi Evian Championship, der er en major på både LET og LPGA. Emily K Pedersen blev nr. 54.,...

Sådan kan du se The Open 2024 på TV og streaming

Der er fire danskere i The Open 2024 på Royal Troon fra den 18. - 21. juli. Se sendetiderne nedenfor. Nicolai Højgaard, Rasmus Højgaard og...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk