BettingBetting tips, uge 12 2016

Betting tips, uge 12 2016

I denne uge gælder det hulspilsturneringen WGC – Dell Match Play, hvor Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er blandt de 64 deltagere.

Det er i forvejen svært at spå om golfresultater, men når det gælder hulspil, er det endnu sværere. Det kan være de berømte små marginaler, som afgør det hele. Den på papiret bedste kan sagtens tabe til en lavere rangeret spiller.

Derudover er forskellen på verdens bedste ikke så stor, så der vil helt sikkert være en del overraskelser i de 16 puljer, hvor kun vinderen går videre.

Nedenfor ses ugens bud på en vinder. Ud for spilleren ses først vinderodds, og dernæst odds for at spilleren slutter som nr. 1 – 4 i turneringen.


WGC – Dell Match Play

Rickie Fowler – (Odds 18,5 / 4,3)
Har spillet godt siden december, hvor det bl.a. er blevet til en sejr i Abu Dhabi en 2. plads i Waste Management Phoenix Open og en 3. plads i Hero World Challenge. Derudover har han hart yderligere tre top-10 placeringer og et enkelt misset cut.

Rory McIlroy – (Odds 12 / 4)
McIlroy har ikke ligefrem spillet fejlfrit på det seneste. Enkelte fejl har været kostbare, men nu er det hulspil, og McIlroy er forsvarende mester. Hans målsætning er at vinde en turnering inden Masters, og det er muligt, hvis han kan vinde over Rickie Fowler i finalen 🙂

Paul Casey – (Odds 32 / 7,6)
Jeg havde oprindeligt gemt Jason Day til denne uge, men nu vandt han i sidste uge. Det er svært at vinde to uger i træk, så valget faldt i stedet på Paul Casey.

Casey har vist god form på det seneste med en 7. plads i WGC – Cadillac Championship og en 8. plads i Arnold Palmer Invitational. Blev nr. 2 i turneringen i 2009 og 2010. Sidste år tabte han i kvartfinalen til Rory McIlroy på 22. hul. Casey er dog i en svær pulje 2 med Jason Day, Thongchai Jaidee og Graeme McDowell.


Sidste uges resultat

Der laves løbende statistik for hvordan det går, og i det regnskab spilles kr. 100,- på hvert resultat. Der spilles dog ikke nødvendigvis i den virkelige verden, så dette er blot for at følge udviklingen.

Hero Indian Open

  • Anirban Lahiri – (Odds 8 / 2,75) – Nr. 2 = kr. 275
  • Peter Uihlein – (Odds 24 / 6,2) – Nr. 31
  • S.S.P Chawrasia – (Odds 46 / 10) – Vandt = kr. 5.600

Arnold Palmer Invitational presented by MasterCard

  • Rory McIlroy – (Odds 6,8 / 2,46) – Nr. 27
  • Adam Scott – (Odds 9,8 / 2,94) – Nr. 12
  • Henrik Stenson – (Odds 15,5 / 4,3) – Nr. 3 = kr. 430

Med 12 bets på hver kr. 100 var den samlede indsats kr. 1.200 dvs. et overskud på kr. 5.105.

År til dato:

Indsats: kr. 12.600,-
Gevinst: kr. 29.533,-
Samlet: + kr. 16.933,-

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk